torsdag 5 juni 2014

Veckobrev v.24

Hej!

Slutet närmar sig för år 4 och bara en vecka kvar till ett välförtjänt sommarlov.
Men lite till ska vi hinna med innan dess. 

Efter en kort samling i klassrummet kommer vi på måndag att gå till brandstationen för det slutgiltiga testet på hur väl deras ägg skydd håller. Eleverna har under några veckor byggt fallskydd för ägg av olika material på no:n. Utmaningen har varit att ett ägg ska kunna släppas från hög höjd och vara helt när det landar. Med hjälp av brandstationens skylift så får vi se vem som fått till den bästa konstruktionen.

På måndag har vi också bibliotekstid och då ska vi lämna tillbaka alla böcker inför sommaren. Har ni böcker hemma så ta gärna med dem till måndag.

Utflyktsdag till Getterön 1:a vik blir det på tisdag. Eleverna behöver ha med sig cykel, hjälm, matsäck, kläder efter väder och badkläder. Glöm inte skolskyddskrämen vid fint väder! Tack vare att Per (Olles pappa) som också är livräddare följer med oss på utflykten så får de som vill lov att ta ett dopp i havet.  Om någon mer av er föräldrar är sugen på att följa med så får ni gärna det. Från skolan kommer det att vara jag (Malin) och Maggan som följer med. Vi hoppas på en mysig dag tillsammans med strålande väder och glatt humör.

På onsdag kommer stora delar av dagen att ägnas till städ och packning. Så ta med en extra plastkasse den dagen att ta hem saker i .

Torsdagen kommer att vara stora utklädningsdagen för både elever och personal. Det är valfritt vad man klär ut sig till och hur mycket man vill klä ut sig. På förmiddagen kommer det också att vara en brännbollsmatch mellan år 5 och personalen. Övriga klasser sluter upp som hejarklack.

Skolavslutningsdagen startar i klassrummet kl.8.10 vi går sedan gemensamt ner till WIC-hallen där avslutningen kör igång kl.9.00. Ca10.30 beräknas allt vara över och då skiljs vi åt utanför WIC-hallen och önskar varandra trevlig sommar.

Ha en härlig nationaldag och helg!


Händer sista veckan:

Måndag Idrott ta med ombyte, skor och handduk.
                  Promenad till brandstationen för äggsläpp.
Tisdag    Cykelutflykt till Getterön 1:a vik. Ta med cykel, hjälm, matsäck, badkläder.

Onsdag  Idrott ta med ombyte, skor och handduk.
                  Städ och plock dag. ta med en extra plastkasse.

Torsdag Utklädningsdag på skolan
                  Brännboll år 5 - personalen

Fredag  8.10 Samling i klassrummet
                9.00 Avslutning i WIC-hallen