lördag 24 maj 2014

Veckobrev v.22

Hej!

Härligt med det fina vädret men jobbigt att orka hela dagarna när det är så varmt men de kämpar på bra.

I måndags hade vi besök av Kristin vår skolpsykolog, då pratade vi om hur klassen ser på sig själva utifrån de ord som jag nämnde förra veckan. De blev ett bra samtal. 

Vi har blandat eget arbete med grupp diskussioner och redovisningar under veckan. Grupp diskussionerna kring frågorna de hade i läxa kom igång bra i de flesta grupper. Viktigt att både våga tala om sina egna åsikter samt kunna lyssna på kompisarnas även om de inte tycker och tänker likadant. Ingen sv.läxa till nästa vecka

Nästa vecka är en kort vecka, eleverna är lediga ons-fre. 
Lite information om vad som händer framöver.
Torsdag den 5/6 har år 3-5 friluftsdag på Påskbergsvallen. Den dagen behöver eleverna ha cykel, hjälm och fika med sig till skolan.
Tisdag den 10/6 har vi utflyktsdag med klassen till Getterön vi cyklar dit så även då behövs cykel och hjälm. Återkommer med mer information. Om någon av er föräldrar vill följa med så får ni gärna det.
Torsdag 12/6 kommer det att vara brännbollsmatch, 5:orna mot personalen. Övriga klasser är med som hejarklack. Denna dag får alla elever som vill klä ut sig, valfritt till vad. Även personalen kommer att vara utklädd.

Till sist en sen påminnelse. Klassföräldrar den här terminen är Leos, Nells, Axels och Jonatans föräldrar. Ni har säkert haft bättre koll på detta än jag ;-) 

Fortsatt trevlig helg!

 
Händer vecka 22:

Måndag Idrotten - cykling i närområdet medtag cykel och hjälm.
                  13.15 - 14.00 Läxhjälp

Tisdag    Slöjd

Onsdag  Studiedag - eleverna lediga

Torsdag LOV

Fredag   LOV